Chiftelute de legume

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 10047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi fierti
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • o legatura de marar
  • sare/piper
  • 1 morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ele 2 linguri de faina , oul batut si sare si piper dupa gust .

Cu o lingura luam din ametescul facut si trecem prin faina , ii dam forma de chiftea si o prajijm in uleiul bine incins . Preparam astfel toate chiftelele pe care le scoatem pe un servetel absorbant.

Le putem servi cu salata asorta sau cu iaurt amestecat cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza